Michael Myers, suck

En sömnlös natt, slötittar på en trist film, som jag nog sett någon gång tidigare, och tyckt likadant om då. Alla helgons blodiga natt- 20 år senare, tror jag att, den svenska titeln är, om Michael Myer. Jag har svårt för förutsägbara blahafilmer, totalt indränkta med ljudeffekter. Är nog aningens svår jag, när det gäller skräckfilmer, tycker det produceras så mycket skit, sömnpiller. Däremot lyckas jag hitta en och en annan schysst psykologisk thriller då och då, som får mig att tänka till, lite rysningar till och med, det gillar jag.

Nog om det, snart är den här skiten slut, då blir det till att släckaned, försöker med det, lyssna på lite meditationsmusik i den form jag vant mig vid, och närdet inte funkar, så återgår jag till det vanliga, men då har jag gett det en chans, varje jäkla kväll. Hm, inte på humör ikväll/natt märker jag…

Och inte blir det bättre av att jag inte lyckas installera min psp 9 på denna dator, jag blir vansinnig. Jag behöver den för att kunna redigera, skapa, bygga, allt som har med layout att göra, hemsidorna, foton, blogglayouterna, gahhhh.
Detta innebär att jag nu inaktiverar mitt twitterkonto, för jag vill kunna känna mig någorlunda okey med det jag pysslar med, och det gör jag inte just nu, jag är inte nöjd med layouten. Och nej, jag orkar inte leta efter gratis program på nätet, jag vill ju ha mitt underbara psp, som jag jobbat med så länge, varför funkar den inte med windows 7?

Som sagt, inte på humör, hade behövt få pyssla lite med det där, men shit happens, och det är bara att vada i det. Får skapa ett nytt twitterkonto en annan gång, det var kul så länge det varade.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu