En liten flicka och en stor pojke, förändrade min dag

Jaha ja, ny dag, nya grå hårstrån. Var inne på facebook, prenumererar på message from God, dagens meddelande var denna:

What you do today is important because you are exchanging a whole day of your life for it. When tomorrow comes, this day will be gone forever; and in its place will be something that you had left behind… let it be something good

Lite smålustigt måste jag tillstå. Varför?, jo, idag var jag över till grannen, och höll I ett litet liv, som fick mig att tänka “vad fantastiskt, ett litet okyldigt liv, så perfekt”, ja och så den underbara doften förstås. Hade ett givande samtal med 4 åringen i huset också, gav honom lite uppmärksamhet, fick en grundkurs i någon slags krabba som man kunde göra vad- det -nu- var man kunde göra med den, och om man samlar på några runda vad- det- nu var så kommer men längre i vad- det- nu var, puh. Han är för go. Han fick mina ögon att tåras också, när jag gick så sade jag i vanlig ordning hej då, till honom, och han uppmanade sin far att vinka, och sen säger han med glimten i ögat jag älskar dig, oj, jag blev så rörd, och jag gav honom en slängpuss som han tog emot, och han återgäldade den. Gissa om jag kommer att leva på den läääänge.

Så för att återgå till Gods Message, så , det jag gjorde idag,  ändrade hela dagen, det blev en bra dag. Tack M, L, Och A.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu