Alla goda ting är tre, och fyra, och fem…

Hur var det nu, visst var det så att jag skrev om min ring, som jag alltid bär, när jag är och sjunger i kören? Den som fungerar lite avstressande, eller hur jag skall beskriva det. Jag har ju den på mig, men så har ju faktiskt också ett armband, som jag haft, jag vet inte hur många år nu ”Livets pärlor” en frälsarkrans skapad av Martin Lönnebo 1995.
Till saken, jag har precis insett att jag behöver investera i en kamera, någon gång i framtiden. Den jag har, har jag fått ärva för många år sedan, och gör inte objekten rättvisa. Men några foton hittade jag, som man kan se någorlunda på:

null

Och så mitt älskade armband, jag har faktiskt införskaffat ett nytt. Mitt första armband har var varit med om mycket, och tagit en hel del stryk, men som jag stridit för den, på psyk t ex, jösses. Där fick jag inte ha den, av förklarliga skäl, den är ju ändå gjord av glaspärlor. Men jag gav mig inte utan strid, och man lät förstå att, det var ingen idé att stressa upp mig mer.

Något annat som är viktigt för mig, som hänger på min vägg, är del av Sinnesrobönen. Den skyddas av en vilande ängel ovanför, och en liten ängel på ett hjärta vid sidan. På ramen, i hörnet har jag placerat ett litet fint kors, som jag fick av ”sis” jag tror det var hennes goa pojke som hittade korset, och tänkte på mig. Och jag ser på korset varenda dag, och precis nu, i skrivandets stund, så söker sig ögonen bort till Sinnesrobönen, när det känns kaos på kontoret, och jag gör som jag alltid gör, läser och läser, och blir inte klok på orden, men varm av korset.

null

Och på mitt nattygsbord så vakar Maria med ett litet barn i sin barm. Jag vet inte riktigt vad hon står för, för mig, men jag brukar prata med henne, hon kanske är min mor, hon kanske är en vän, eller en beskyddare, jag vet inte, men hon står där. Ja, och sen så är det ju snusdosa och tuggummi, givetvis, icke att förglömma!

null

2 Responses to “Alla goda ting är tre, och fyra, och fem…”

  1. Tess Says:

    Hej gumman!!
    Jodå det stämmer gott det är av ”J” du fått det lilla korset.
    Värmer att se du använder det <3 <3
    Kramar till dig!!

  2. virrigajag Says:

    ”Sis” Har hängt det där sen dag ett, betyder mycket, precis som skyddsänglarna som rullar med mig i permon. //Kärlek till dig och the family

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu