Archive for november 16th, 2010

Till dig A. Mycket nöje

tisdag, november 16th, 2010

Ja, vad skall jag säga, idrott är inte min starka sida. Hade ett litet samtal med min vän igår, och hon tar sig för pannan, räknar långsamt bakåt från 100, och försöker på nytt, att få mig att förstå vad allsvenskan och elitserien är för något, och jag kan än idag inte förstå mig på de båda.

Vad jag, ofrivilligt, har koll på är hur HV71 ligger till, enkom för att mobba min vän, som är en ut i fingerspetsarna HV71-fan, ja hela hennes familj, maken, sönerna och dottern, jösses, de sover, äter, andas, (skiter?) HV71. Så för mig då, som inte har intresset, men vill retas lite, så håller jag ögonen på Luleå och Skellefteå, gillar Norrland jag. Och om inte jag läst helt fel i tabellen så toppar de väl, och det svider ju lite extra när jag gnuggar in det i vännens öga, den enda sanna glädjen är skadeglädjen, eller hur var det nu?

Nej då, jag är noll intresserad av sport, jag vet inte att Zlatan fick årets guldboll, för jag såg ju bara lite på galan, enkom för att se artister som alla bra galor har, och jag vet inte att Peter Jihde var programledare, eller konferencier eller vad han nu var. Det är så mycket jag inte vet om sport..

Få se nu, allsvenskan, är välan hockey, och elitserien fotboll, ja så måste det vara, det klingar fint i mina öron, och är det inte så, så har jag mitt egna lilla system från och med nu, för jag är ju totalt ointresserad.

Så, på med skridskorna, och sparka boll, och på med  fotbollsdojorna och jaga pucken, heja Sverige!


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu