Archive for november 14th, 2010

Fyra positiva punkter

söndag, november 14th, 2010

Tänkte försöka mig på att skriva något positivt, hör och häpna, ingen lätt uppgift, men jag ger det ett försök, så får vi se vart det landar.

*Njuter av vinterhalvåret.
*Myser  med tända ljus.
*Har haft en tv-fri dag, för att ge plats för andra sinnesintryck.
*Lagt ifrån mig kniven.

Oj, inte illa va?! Fyra positiva punkter, nästan så jag blir förvånad själv.
Det här med en tv-fri dag, det kan låta märkligt, men min tv står på dygnet runt, för att skingra tankarna lite, så att från att ha tv-apparaten på, till att ha den helt avstängd, det är nästan overkligt i min värld, men jag har lyckats. Kolsvart i rummet, lite soft musik i bakgrunden, och inget mer. Men några nya sinnesintryck blev det inte, bara tv-abstinens *s*.

Den sista punkten är jag både nöjd och missnöjd med. Nöjd för att jag gjorde något bra för min kropp, missnöjd för att jag nu inte har något att döva smärtan med. Dock faller den punkten in bland fyra positiva punkter.

Så, nog om positivt nu, skall inte gå till överdrift, finns en viss risk att jag då börjar analysera sönder det som är positivt.

Jag plockade i mig piller jag inte har, så det kan vara, men jag orkar bara inte med.
Ibland när jag får små ljusa stunder, så tänker jag att jag skall föra krig mot psykvården, så jag får hjälp, men de ljusa stunderna dör ut lika snabbt som de föddes, som nu.
Jag vet faktiskt inte vad jag skall ta mig till?


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu