Sömnproblem

Lovely, ännu en natt där timmarna segar sig fram. Sömntabletterna är ett skämt, en kombo av insomningstabletter och sömntabletter, och så lillasyster ångestdämpande till det.

År efter år, och yes det har provats ut olika medikamenter så nu finns det inga fler. Framåt åttatiden på morgonkvisten blir jag lite sömnig, och runt nio blir ögonen tunga, men strax innan elva vrålar det något fruktansvärt från min mobil, jag vägrar att vända på dygnet.

Vad gör man under en vaken natt? Stänger av mitt fina sällskap dumburken, pluggar in lugn och fin musik i ett totalt becksvart rum, och…lider i några timmar innan jag säger hej till mitt fina och lugnande sällskap dumburken. För även om jag inte alltid har koll på vad jag ser, och hör vad som sägs då jag sänker volymen,  så är det mer lugnande än något annat krafs.

Jaha, då var ämnet sömnproblem avhandlat för denna gång.

Later!

One Response to “Sömnproblem”

  1. Lina Tsutsutmi Says:

    Vet hur jobbigt det kan vara med sömnproblem. Du har säkert testat det, en det bästa för mig har vart att försöka förstå varför jag har ångest, fysisk aktivitet under dagen och kedjetäcke. Kedjetäcke kan du få om du går via arbetsterapeut, så slipper du betala för det. Hoppas det blir bättre för dig!
    http://www.jagarbipolar.spotlife.se

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu